KARLEUŠA POKREĆE MODNI BIZNIS! Diva ulazi u nove poslovne vode pomoću vještačke inteligencije

Pop diva Jelena Karleuša, navodno, odlučila je da se oproba u modnoj industriji.

Naime, pjevačica, koja važi za jednog od najboljih šoumena odlučila je da se oproba u modi i to pomoću vještačke inteligencije! Ona je dobila ponudu da sarađuje sa svjetskim poznatim brendovima kojima će biti glavni posrednik.

– Jelena na dnevnom nivou dobija mnogo poslovnih ponuda. Neke su vezane za muziku, neke za investicije, a skoro je stigla i jedna koja se tiče garderobe, nakita, generalno sve što ima veze sa tim kako dama u svijetu šou biznisa treba da izgleda. Tehnologija je uznapredovala i sada postoje programi pomoću kojih se ideje relizuju drastično brže. Karleuša je uvijek išla u korak, ako ne i ispred svijeta, i to su prepoznale kompanije koje sa njom planiraju saradnju. Ona bi na neki način bila glavna spona između klijenta i prodavca. Njoj je to interesatno jer prati aposlutno sve što ima veze sa šou biznisom. Ona tačno zna kako bi muzičke, glumačke, ali i generalno javne ličnosti trebalo da se oblače za javno predstavljanje – prenosi izvor blizak Jeleni.

Prema njegovim riječima, Jelena bi trebala da otvori firmu u kojoj bi bili obučeni i stručnjaci po njenim instrukcijama.

– Brendovi sa kojima bi sarađivala su upravo oni koje i sama nosi. Ona bi bila glavni zastupnik za Balkan. Pored muzike to bi joj bio dodatni posao koji će joj donijeti odličnu zaradu i to na dnevnom nivou. Imala bi tim ljudi kojim će da rukovodi. Rijetko ko se razumije u odijevne kombinacije, šminku, estetski izgled na sceni i van nje kao ona. Ona to živi i na prvi pogled zna šta na nekoj ženi bilo da se bavi pjevanjem, plesom ili je domaćica može dobro da stoji. Uz pomoć programa koji kreira to što ona zamisli klijenti će odmah moći da vide rezultet vizualne promjene identiteta. Vjerujte mi super je stvar, samo Jelena da krene u akciju. Ovaj posao će joj dati još mnogo mogućnosti. U svijetu to radi Kim, Paris Hilton i možda još dvije ili ti slavne ličnosti. To im je usputni posao jer koriste svoju ideju sa vještačkom inteligencijom – završava sagovornik za medije.

Kako se dalje navodi, Jelena bi mogla da radi vizuelni identitet svojih kolegica za solističke koncerte, nastupe i da im osmišljava neobične stajlinge u skladu sa njihovim likom i djelom i sve to uz saradnju sa poznatim modnim kućama.

(express/alo)

The post KARLEUŠA POKREĆE MODNI BIZNIS! Diva ulazi u nove poslovne vode pomoću vještačke inteligencije appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU