KIJA KOCKAR LEŽI PRIKOVANA ZA KREVET! Odmah se oglasila i otkrila šta se desilo: Mislila sam da ću umrijeti

Pjevačica Kija Kockar zabrinula je pratioce na Tviteru novim statusom.
Naime, pjevačica je istakla detalje vezane za njeno narušeno zdravstveno stanja, a onda se oglasila i objasnila je o čemu se radi.

kija kockar leži prikovana za krevet! odmah se oglasila i otkrila šta se desilo: mislila sam da ću umrijeti
  • Život mi je prošao pred očima. Ovako neću dugo, smjesta da se mijenja. Mislila sam, majke mi, da ću umrijeti – požalila se Kija, a na insistiranje pratilaca da pojasni šta joj se zapravo desilo, napisala je:

Cijela desna strana torzoa ogroman bol sa trncima u desnoj ruci i samo sam pala na pod pored auta u garaži,hvala Bogu neki dečko naišao .Imam veliki pritisak i veći puls , sad sam izmjerila. Još me boli ali kad ležim lakše mi je. Ali dok sam ležala rekoh to je to kolika bol i nemoć —

Tim povodom oglasila se Kija i otkrila šta se zapravo dogodilo.

  • Dobro sam sada, hvala na pitanju. Jako mi je bilo loše, pozlilo mi je. Imala sam mnogo obaveza, sebi sam natovarila sve i svašta, a zanemarila sam sebe i svoje zdravlje. Na vezi sam sa doktorom, vodim računa o ishrani, pazim na pritisak i odmaram. Ležaću, odmoriću nekoliko dana, biće sve okej. Čeka me uskoro turneja sa Lukasom – rekla je Kija.

(express/alo)

The post KIJA KOCKAR LEŽI PRIKOVANA ZA KREVET! Odmah se oglasila i otkrila šta se desilo: Mislila sam da ću umrijeti appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU