Ko je zapravo Ronaldova partnerka? Nećete vjerovati šta je sve radila na putu do slave

Godinama je Georgina Rodriguez bila misteriozna crnka o kojoj se nije mnogo toga znalo, ali je sa Ronaldovim preseljenjem u Italiju i Georgina došla u sam epicentar svjetske javnosti.

Sa 17 miliona pratilaca na Instagramu jedna je od kraljica Serije A, a prošle godine je i sama potpisala unosan ugovor i predstavljena je kao zaštitno lice poznatog brenda donjeg veša i kupaćih kostima.

Danas njen život izgleda kao san, ali put do uspjeha nije bio jednostavan. Za sve što ima, Georgina se izborila sama!

Rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Airesu, a rano se sa porodicom preselila u španski gradić Jaca gde je njen otac došao zbog fudbala.

Georgina je sa četiri godine otkrila prvu veliku ljubav. Krenula je na plesnu akademiju.

“Nisam bila baš lijepo dijete. Sigurno nisam bila najljepša u razredu. Jednostavno, osjećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umjetnosti”, ispričala je Georgina za strane medije .

Ipak, jednog je dana donijela odluku da fokus usmjeri prema modelingu.

“Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli da pričaju da sam lijepa, da imam dobro tijelo i krenula sam i sama da vjerujem u to”, otkrila je Georgina.

Ubrzo je dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca da slijedi svoj san. Zbog toga je odlučila da otputuje u Bristol, usavršiti engleski jezik i zaposliti se.
“Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem”, priznala je Georgina u ispovjesti medijima.

Kada je skupila dovoljno novca, vratila se u Španjiju. U Madridu je živjela sa sestrom koja je studirala, ali nije imala dovoljno novca.

Imala je savršene tjelesne proporcije (85-62-90) i zbog toga se zaposlila kao prodavačica u Guccijevoj radnji u Madridu i upravo to je njen život okrenulo za 360 stepeni.

Za vrijeme njene smjene u radnju je ušetao Cristiano Ronaldo, a ona mu je asistirala pri kupovini. Nakon toga, Ronaldo je uvijek tražio da ona bude ta koja će mu pomagati svaki put kada bi došao.

Ostalo je historija… Ronaldo i Georgina su mjesecima bili u vezi, a onda je ona ostala trudna, rodila se njihova kćerkica Alana Martina. Par sada zajedno odgaja četvero djece, najstarijeg Ronaldovog sina Cristiana Juniora i blizance Evu i Matea.

Od zanosne prodavačice koja je pokušavala da izgradi karijeru u svijetu mode, postala je partnerka jednog od najboljih igrača svijeta i majka njegove djece.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU