Koje sve novosti donosi najnoviji iPhone update?

Apple je sinoć predstavio iOS 18 i otkrio šta novi update donosi. Korisnici će sada imati mogućnost da prilagode raspored aplikacija i widgeta na glavnom zaslonu, prilagode dugmad na dnu zaključanog zaslona i brzo pristupe više opcija u Kontrolnom centru. Najveći update za Fotografije pojednostavit će prikaz datoteka u toj mapi.

Također, novosti su stigle na Mail, koji će automatski razvrstavati e-mailove u kategorije, dok će iMessage imati potpuno nove tekstualne efekte. Nova aplikacija Passwords omogućit će lakši pristup lozinkama i kontrolnim kodovima.

iOS 18 uvodi Apple Intelligence, sistem koji kombinira AI model s osobnim iskustvom korisnika kako bi omogućio bolje iskustvo korištenja. Siri postaje prirodnija i personaliziranija uz pomoć Apple Intelligence.

Korisnici će također moći koristiti AI za prepisivanje, lekturiranje i sažimanje teksta, uz dodatak alata Clean Up za uklanjanje suvišnih objekata iz fotografija. Novosti oko prilagodbe glavnog zaslona privukle su najviše pozornosti na društvenim mrežama.

Šta sve donosi novi update na iPhoneu? Pročitajte više na Noob.ba.

Izvor: ( www.noob.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU