Konkurs otvoren do 1. jula/ Financiranje projekata od interesa za Hrvate u BiH

Centralni državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni konkurs za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za 2020. godinu.

Na Javni konkurs se mogu prijaviti pravne osobe koje su registrirane i djeluju najmanje dvije godine u Bosni i Hercegovini, zaključno s danom objave Javnog konkursa, navodi se na službenoj stranici Centralnog državnog ureda za Hrvate izvan RH.

Prednost u dobivanju financijske potpore imat će programi i projekti koji će proizvoditi dugoročnije učinke za opstojnost hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini, koji se provode u partnerstvu s pravnim osobama iz Republike Hrvatske u smislu prekogranične saradnje te programi i projekti koje financijski podupire lokalna zajednica i koji uključuju opstojnost i stabilnost ustanova te stvaranje i očuvanje radnih mjesta, kao i programi i projekti kod kojih je vidljiva jasna provedivost i održivost.

Rok za podnošenje prijava je do 1. jula  2020. godine. Sve informacije u svezi prijave i slanja e-obrazaca i dokumentacije se mogu naći na internetskoj stranici Centralnog državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU