KONOBAR KOJI JE ISRENOŠĆU ODUŠEVIO SVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Urnebesna prezentacija jela: To je najodvratnije što imamo (VIDEO)

Snimak objavljen na YouTube kanalu hrvatskog portala Plava kamenica prikazuje urnebesnu prezentaciju jela u jednom restoranu u Dalmaciji gdje konobar iskreno govori „to je najodvratnije od svega što imamo“.

Kako su gosti naručili niz jela, konobar je krenuo s prezentacijom jednog po jednog.

„Ovdje imamo domaće raviole sa sirom i gljivama, u umaku od tartufa te s kozicama bez sulfita i gore svježi tartuf i naribani ovi đava iz Italije, đava ti ga odnio kako se zove… parmezan“, započeo je.

„Ovdje imamo kozice u tempuri. To je najodvratnije od svega što imamo, znači najbliže McDonald’su i zbog toga je top. Svi volimo ići u McDonald’s premda glumimo da ne volimo. Čak i ovi nutricionisti što melju tamo gluposti“, nastavio je prezentaciju.

Sljedeće jelo opisao je jednako živopisno: „Ova tempura japanska to je bolest, znači, Japanci su nenormalni. Oni stavljaju kruv u sous vide i onda ekstrahiraju vodu iz njega, znači totalni idioti. Servirano na wasabi majonezi i jestivim algama koje se zovu nešto… Nemam ni ja pojma, ali su uzgajane u akvarijumu, ne u moru.“

Za kraj je gostima poručio: „Ajde sad se razbijte od hrane“.

KONOBAR KOJI JE ISRENOŠĆU ODUŠEVIO SVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Urnebesna prezentacija jela: To je najodvratnije što imamo (VIDEO) appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU