Korona joj je stopirala prihode od muzike, a onda je zasukala rukave

korona joj je stopirala prihode od muzike, a onda je zasukala rukave


Bivša pjevačica grupe Kolonija, Indira Levak u nekoliko navrata javno je isticala da muzičarima treba pomoć tokom pandemije, te je riješila da “zasuče rukave” i da se posveti biznisu koji počinje da razvija sa svojim suprugom.

Naime, ona je sa suprugom Mioslavom investirala u apartamane u Istri, kao i da se bavi proizvodnjom namještaja, a sada planira i da otvori i bar na plaži.

– Od muzike ne odustajem, to je moj život, ali naravno da radim i druge stvari. Moj preduzetnički duh ne miruje, aktivna sam paralelno na više frontova. U Fažani suprug i ja imamo apartmane koje trenutno pripremamo za sezonu. Bavim se enterijerima, dizajniranjem, te proizvodnjom namještaja. Stalno imam i nove ideje kako osvježiti prostore – istakla je pjevačica za Večernji list.

– Mirek i ja sve radimo zajedno i stalno nam padaju na pamet nove ideje. U Istru smo zaljubljeni pa smo već investirali u apartmane u Fažani, a sada razmišljamo o novoj investiciji u plažni bar. Tražimo idealnu lokaciju na potezu od Fažane do Pule i već smo dobili neke zanimljive ponude. Meni je u krvi razveseljavati ljude pa tako znam da će naš bar imati najbolji program za posjetioce. Kao poduzetnica znam da se nikada ne treba fokusirati samo u jednom smjeru poslovanja – rekla je pjevačica i dodala:

– Već godinama Miro i ja ulažemo u našu proizvodnju sprava za vježbanje i namještaj. Ali moram priznati da je muzika moj život i uvijek će biti na prvom mjestu. No u ovoj situaciji u kojoj se svijet našao potvrdilo se da moramo biti svestrani, okretni i prilagodljivi. Nama je upravo sve to i omogućilo da i dalje radimo i stvaramo. Rekla sam: “Ok, ne mogu trenutno održavati koncerte, ali mogu puno toga raditi”. Od sjedenja kod kuće nema ništa. To nije bila opcija.

(Telegraf)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU