Krivična prijava protiv državljanina BiH: Triput zvao policiju i lagao im da ga je susjed oteo

Zbog tri poziva koja je 6. srpnja između 1.50 i 3.10 sati odaslao muškarac, pazinska se policija digla na noge, javlja Jutarnji list.

Prvo je pozivom buzetskoj policiji rekao da ima problema i da ga uznemiruju susjedi u Ulici Jurja Dobrile u Pazinu. Zatim je nedugo potom nazvao isti broj policije prijavivši da je zavezan u stanu susjeda. A treći i posljednji poziv upućen policiji sa svog mobitela sadržavao je i dopunu prethodnog poziva: “Uspio sam pobjeći nakon što sam fizički napadnut i zatočen”.

Zbog ta tri poziva pazinska se policija digla na noge. Utvrdili su da je pozivatelj 24-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je iz samo njemu znanog razloga odlučio počiniti kazneno djelo lažne uzbune, a za što će u konačnici i kazneno odgovarati.

  • Policijski službenici postupali su po dojavama 24-godišnjaka te su utvrdili kako je osumnjičeni lažno obavijestio policiju o događaju koji iziskuje hitno djelovanje, odnosno utvrdili su da je počinio kazneno djelo – kažu iz PU istarske navodeći da protiv osumnjičenog ide kaznena prijava redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu, prenosi Jutarnji list.

Fena

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU