Lepa Brena danas uživa u luksuzu, a nekada je živjela skromnom domu u Brčkom

Lepa Brena već decenijama važi za najveću balkansku zvijezdu, pa je bilo i za očekivati da jedna takva zvijezda živi u svili i kadifi. A, da je zaista tako, dokaz je njen dom na Bežanijskoj kosi.

foto: printscreen

Kuća Lepe Brene u elitnom beogradskom naselju je čist luksuz. U glavnoj kući nalazi se nekoliko salona, brojne spavaće sobe i kupatila. Sve to je folk diva uz pomoć stručnjaka uredila po svom ukusu. Jedino je prostrana kuhinja, uređena po željama i zamislima njenog supruga Bobe, koji je u njoj suvereni vladar.

Pored glavne kuće, u prostranom dvorištu nalazi se i još nekoliko pomoćnih. Jedna je namijenjena za poslugu, dok se u drugoj nalazi bazen i tursko kupatilo. Vila Živojinovića smještena je na placu od oko pet hiljada kvadratnih metara.

lepa brena danas uživa u luksuzu, a nekada je živjela skromnom domu u brčkom
foto: printscreen

Međutim, pjevačica nekada nije mogla ni da nasluti da će živjeti u ovakvom luksuzu. Kako sama priznaje, odrastala je u skromnoj, radničkoj porodici, u malom stanu ali punom ljubavi.

– Uživala sam u čarima normalnog, običnog, svakodnevnog života. Malo sam kuhala, sredila sam kuću, dala sam sve stvari što mi ne trebaju. To se danas kaže feng šui, a ja sam odrasla u porodici gdje moja mama nije znala šta je to nego smo mi svake godine krečili, spremali zimnicu – otkrila je Brena jednom prilikom.

lepa brena danas uživa u luksuzu, a nekada je živjela skromnom domu u brčkom
foto: printscreen

– Odrastala sam uz roditelje, sestru i brata, u stanu u Brčkom. Kada pomislim na period odrastanja sjetim se divnih jutara i prelijepog mirisa koji je dopirao iz kuhinje dok je moja mama spremala doručak. Zatim bi sjela za mašinu, počela da šije i pjeva sevdalinke – otkrila je folk diva dio tople atmosfere koja je nekada vladala u njenom brčanskom domu.

Na Breninom Instagram profilu nalazi se jedna fotografija sa ocem Abidom, koja je nastala upravo ispred njenog doma u Brčkom.

(express/svet)

The post Lepa Brena danas uživa u luksuzu, a nekada je živjela skromnom domu u Brčkom appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU