LEPA BRENA I MADONA POSTALE KOMŠINICE

lepa brena i madona postale komšinice


Lepa Brena skoro cijelo vanredno stanje provela je u Monte Karlu sa suprugom Bobom Živojinovićem, uživajući u luksuzu. Oni već godinama posjeduju nekretnitnu uovoj kneževini, a u njihov komšiluk doselila se i Madona.

Naime, poznate pjevačice posjeduju nekretniku u istom kvartu. Njihove luksuzne nekretnine su toliko blizu, da im terase “gledaju jedna na drugu”.

-Brena i Boba Živojinović godinama posjeduju nekretninu u Monte Karlu, gdje se trenutno nalaze. Kada je zavladala pandemija, oni su se, maltene, tamo preselili jer su im dani ljepši i ispunjeniji. Poznaju dosta ljudi i osjećaju se kao pravi domaćini. Mnoga poznata imena iz svijeta biznisa pazarili su nekretnine po Monte Karlu, a među posljednjima je i Madona. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im čak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija – otkriva izvor blizak Breni za Telegraf.rs

Lepa Brena je inače prije šest godina imala priliku da je sretne u gradu, gdje je u prvi mah nije prepoznala. Ovu zanimljivu anegdotu tada je podijelila sa medijima:

– Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i vidjela sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbjeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem “vidi ovu žensku, ista je Madona” i na kraju sam ukapirala da jeste ona – ispričala je Brena svojevremeno.

(Republika)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU