Lidija Bačić u zagrljaju Amira Kazića Lea! Na njoj nikad kraća haljina

Amir Kazić Leo devedesetih i početkom dvadesetih bio je velika muzička zvijezda, a poredili su ga sa Zdravkom Čolićem. Mnogi se danas pitaju gdje je i šta radi, nekada veliki zavodnik Leo.

Dvijehiljadite godine prošle su u znaku velikih muzičkih hitova, a svoj procvat tada je kao muzička zvijezda doživio i Amir Kazić Leo, koga su u domaćim medijima nazivali Čolinim dvojnikom.

lidija bačić u zagrljaju amira kazića lea! na njoj nikad kraća haljina

Srce je mnogim djevojkama osvojio baladama, po kojima je ostao poznat, a onda se pojavio u spotu i objavio duetsku pesmu sa Severinom “Kreni”, koja je postala apsolutni hit. Međutim, poslije nekog vremena, Leo se potpuno povukao iz javnosti.

Danas Leo živi u Istri, radi kao kompozitor, a sa brojnim muzičkim zvijezdama, među kojima je i Lidija Bačić, zbog koje se digla prašina zbog nastupa u minici ispred Katedrale u Sarajevu povodom promocije pjesme koju je snimila sa Fatmirom Sulejmanijem.

Naime, Leo se jučer pojavio na CMC festivalu zbog promocije pjesme, a društvo mu je pravila i atraktivna splićanka Lidija Babičić sa kojom se slikao te fotografiju objavio na svom instagram profilu.

Fanovi su odmah komentarisali, pohvalili Lidijin izgled, jer se pojavila u još kraćoj minici, a bilo je i pitanja tipa da li joj je Leo zaručnik?!

Autor: A.K.H.

The post Lidija Bačić u zagrljaju Amira Kazića Lea! Na njoj nikad kraća haljina appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU