SAMO DA IM DIJETE NE ZAVRŠI U DOMU: Dejan Dragojević ima crne misli o kćerki Aleksandre i Filipa Cara

Pobjednik pete sezone rijalitija ”Zadruga” Dejan Dragojević u emisiji ”Premijera – Vikend specijal” govorio je o svim aktuelnim temama.

Prokomentarao je Anitine prepiske sa Mateom, Matoroj iza leđa.

– Svi su oni govorili da sam ja preuveličavao, lagao… Matora je bježala od Anite, a onda odjednom izašle napolje, pa brak… Anita se snašla, ali mislim da je priča iscenirana previše, svi oko Matore su znali neke stvari. Matea sve skrinšotuje očigledno, znam je sa neta. Anita je Matoroj oprostila što je Snaji slala poruke, sad Matrora treba Aniti da oprosti. Mislim da je Matoroj sve reklo okruženje. Kad je Matea bila u studiju pomenula je i mene, očigledno je našla način da bude populanra i rasturi tuđu vezu nekim skrinšotovima – rekao je Dejan, a onda prokomentirao trudnoću bivše djevojke Aleksandre Nikolić.

– To me ne interesuje, nemam šta da čestitam. Zna se po njihovim storijima da je to sve osuđeno na propast. Ja se nadam da se neće desiti da to dijete završi u domu, s obzirom na odnos Aleksandre i Cara – kaže Dragojević i otkriva koliko je sretan zbog povratka Milana Miloševića!

The post SAMO DA IM DIJETE NE ZAVRŠI U DOMU: Dejan Dragojević ima crne misli o kćerki Aleksandre i Filipa Cara appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU