Ljepotice iz svih dijelova BiH stigle u Sarajevo: Pripreme za izbor Miss Turizma BiH u punom jeku

Izbor Miss Turizma BiH održat će se u subotu 28. oktobra u dvorani “Borik” u Banjoj Luci, a za titulu najljepše takmičit će se 20 djevojaka koje dolaze iz svih dijelova BiH.

Djevojke su se u prethodna tri dana pripremale za veliko finale u sarajevskom hotelu “Bosmal Arjaan By Rotana” i imale nezaboravno iskustvo.

-Izbor Miss Turizma BiH nije samo izbor najljepše djevojke. Svaka od finalistkinja će imati priliku predstaviti svoju ljepotu i talente, kako bi osvojila srca žirija i publike. Za svaku od njih ovo je odlična prilika za sticanje iskustva, izgradnju samopouzdanja i promociju svojih ciljeva i vrijednosti – izjavila je Jelena Joksimović, PR Direkcije Miss Turizma BiH.

ljepotice iz svih dijelova bih stigle u sarajevo: pripreme za izbor miss turizma bih u punom jeku

Prema njenim riječima, vrijeme tokom priprema u Sarajevu je ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica, uvježbavanjem koreografije te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru.

Joksimovićeva napominje da, nakon Sarajeva, slijede pripreme u “Termama Ozren”, ZTC “Banja Vrućica” i banjalučkom hotelu “Jelena”.

-Sada je već jasno da će banjalučki ‘Borik’ 28. oktobra biti domaćin spektakularnog događaja za koji već sada vlada veliko interesovanje, ne samo u BiH nego i u regionu. Specijalni gost te večeri biće Alen Slavica, koji za ovu prililiku dolazi iz Amerike, kao i naše regionalne zvijezde – izjavila je Joksimovićeva.

The post Ljepotice iz svih dijelova BiH stigle u Sarajevo: Pripreme za izbor Miss Turizma BiH u punom jeku appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU