LJUBAVNA PRIČA HALIDA I SEJDE: Zamalo se razveli, a zbog njene teške bolesti nisu mogli imati još djece

Ljubav svog života, suprugu Sejdu, Halid Bešlić sreo je u vrijeme kada je započeo svoju muzičku karijeru snimivši svoj prvi singl. U početku, Sejda je radila u fabrici čokolade, ali ubrzo je donijela odluku koja će oblikovati njihovu budućnost – napustila je svoj posao kako bi se u potpunosti posvetila obitelji.

Kroz godine, njihova ljubavna priča obogatila se rođenjem sina Dine. Halid s ponosom ističe da je Sejda bila ne samo njegova supruga, već i oslonac, temelj obitelji, i da ih jedino smrt može razdvojiti. Njihova duboka želja bila je proširiti obitelj, ali sudbina je stavila težak ispit pred njih.

-Operacija tumora je Sejdi uskratila mogućnost da ponovno postane majka, bili smo užasno tužni zbog toga – rekao je Halid jednom prilikom.

Između ostalog, potvrdio je da su on i Sejda pred razvodom. Uprkos svemu, ljubav je za njih bila jača.

-Znaš kako kažu političari, najbitniji je kompromis. Sejda i ja smo 42 godine u braku. Jednostavno navika, život i obaveze, sve nas je to spojilo. Malo popusti ona, malo popustim i ja, i onda sve bude kako treba. U ove godine kada dođeš, nemaš ni kuda. Dok smo bili mlađi, bilo je trenutaka kada smo mogli da se rastanemo, ali tada su to bila drugačija vremena. Bojiš se što će reći roditelji, komšije, okolina. Onda ti problemi prođu koji su nas mučili i pravimo se kao da se ništa nije ni dogodilo. Postojao je malo veći moral nego danas – rekao je svojevremeno Halid.

The post LJUBAVNA PRIČA HALIDA I SEJDE: Zamalo se razveli, a zbog njene teške bolesti nisu mogli imati još djece appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU