LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2022 Dva znaka očekuje povratak osobe iz prošlosti

Pet planeta je u retrogradnom hodu. To nije slučajno. Polako dani postaju kraći, svježina se osjeća u vazduhu. Valja se zagrijati, sklupčati. Pored emotivnog partnera je najljepše, ali ništa manje nije da se sklupčamo pored naših misli, da se preispitamo, da se sjetimo nekih ljudi ili događaja iz prošlosti. Ako mi to nećemo, zvijezde će se pobrinuti za to.

Ovan

Slobodni mogu da očekuju jako lijepe ponude, kao i lijepa udvaranja. Zauzeti će od vladavine Djevice imati lijep period pun razumjevanja i ljubavi sa partnerom.

Bik

Nemojte puno pitati. Pustite stvari da se odvijaju svojim tokom. Nije vrijeme za radikalne poteze i razgovore. Slobodni mogu da imaju udvaranja, ali će biti kratkog daha.

Blizanci

I zauzeti i slobodni neka koriste svoje najmoćnije oružje – komunikaciju. Zavedite opet postojećeg partnera, plešite riječima.

Rak

Ljubav je dvosmjerna ulica. Uvijek to imajte na umu. Ako ne ide pritajite se i sačekajte da prođe ovaj mjesec i tada donestite odluku. Slobodni neka se pripreme na udvaranje zauzete osobe.

Lav

Definitivno vraćanje stare ljubavi preko posla, bili zauzeti ili slobodni. Vi odlučujete kako dalje.

Djevica

Vaše vrijeme za ljubav. Sada sve radite što vas čini srećni! Plešite, izlazite i volite svog partnera. Slobodni imaju lekciju života. Osoba preko puta vas je vaše ogledalo.

Vaga

Ono što vas pokreće je podudarnost, da sa osobom dijelite iste moralne vrijednosti i principe. Ako to nemate, možda je vrijeme da krenete sami svojim putem.

Škorpija

Osoba iz prošlosti je tu. To će biti sasvim slučajan susret koji će u vama da pokrene vulkan.

Strijelac

Nikada nemojte da zaboravite ko ste vi. Ako neko želi da vas mjenja to nije osoba za vas. Slobodni se mogu naći u istoj poziciji da vas neko želi, ali da promjenite to. Nikako!

Jarac

Ne očekujte previše od ovog mjeseca kada je ljubav u pitanju. Neće biti udvarača. Ali zato razgovor, duboki, intimni sa samim sobom će vas potpuno promjeniti.

Vodolija

Definitivno ljubav preko posla. Nemojte se plašiti. Uđite u taj odnos i testirajte sami sebe. Zauzeti će imati miran mjesec bez trzavica i svađa.

Ribe

Zauzeti od partnera očekuju da im čita misli. Ipak je bolji ragovor oči u oči. Slobodni žele sve, ali kada se pojavi konkretna prilika vi se povlačite. Razmislite zašto to radite.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2022 Dva znaka očekuje povratak osobe iz prošlosti appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU