MAJA MARINKOVIĆ MORA DA MIJENJA LIČNU KARTU JER JE SADA NEPREPOZNATLJIVA

maja marinković mora da mijenja ličnu kartu jer je sada neprepoznatljiva


Maja Marinković potpuno je promijenila lični opis posljednjih godina, pa bi pod hitno trebalo da zamijeni ličnu kartu kako ne bi imala problema sa nadležnim organima

Naime, na dokumentima piše da, ukoliko bitno izmjenite izgled, morate zamijeniti i svoje lične i putne isprave, kako policija ne bi došla u zabludu da li ste to zaista vi.

maja marinković mora da mijenja ličnu kartu jer je sada neprepoznatljiva

“Maja je posljednjih godina na svom licu uradila sve što je mogla. Operisala je nos, iskosila oči, povećala usne i grudi, te potpuno izmjenila donju trećinu lica i brade. Takođe, popunjavala je jagodice i uradila potpunu remodulaciju lica”, ispričala je bliska Majina prijateljica.

Kako je rekla, ona je oduvijek bila nezadovoljna svojim fizičkim izgledom i težila je da bude neko drugi.

“Nervirale su je oči, tačnije oblik… Smetalo joj je što ima tužan pogled i spuštene kapke. Takođe, zubi su joj bili mali i lošeg kvaliteta. Sanjala je blistav osmijeh”, ispričala je Majina drugarica objašnjavajući nam njen put transformacije.

“Kada je sredila zube, poželjela je veće usne. A kada je i njih napumpala, onda je shvatila da joj oblik lica ne odgovara i da joj se ne sviđaju ni jagodice, ni brada. Zbog toga je morala da radi kompletnu remodelaciju nitima, ali i raznim hijaluronskim filerima”, dodaje on.

Na tom putu, kako je istakla, Marinkovićka nije žalila novac, pa je tako iskeširala na desetine hiljade eura.

“Stalno je govorila: ‘Želim da ličim na Barbiku’, i evo, uspjela je. Liči i na barbiku, i na Anu Korać i na mnoge druge ljepotice sa Instagrama kojima se divila, ali na sebe više ne liči. Posljednja Majina plastična operacija je bila operacija nosa i ona ju je najviše promijenila. Iako se čini da je sada zadovoljna svojim odrazom u ogledalu, poznavajući je, ne sumnjam da će nakon “Zadruge 4″ opet poželjeti da nešto mijenja”, završio je izvor.

Otac Maje Marinković Taki priznao je da je kćerku podržao u želji da se promijeni i bude sretnija, te da je najveći broj operacija, finansirao on lično.

“Samo sam za njene zube dao oko 10.000 eura, a da ne pričamo o drugim operacijama. Posljednjih godinu, dvije dana, Maja sama finansira svoje hirove i estetske zahvate, jer dobro zarađuje”, rekao je Taki.

Tako da, po izlasku iz rijalitija, Maja ide da mijenja ličnu kartu, jer je lični opis već promijenila.

(Kurir)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU