MAJA SE UDAJE ZA CARA! Palo javno priznanje, čeka se reakcija Aleksandre Nikolić!

Maja marinković, rijaliti zvijezda za medije je priznala da je emotivna slobodna, kao i da joj to trenutno i više nego prija.

– Ljubavni status – slobodna! Hvala Bogu, slobodna sam. Ja volim slobodu i ona nema cijenu, tada se osjećam najbolje. Naravno, osim kada imam partnera koji mi odgovara, ali trenutno mi ovako najviše prija – iskrena je Marinkvićeva, te je otkrila i koju je posljednju odluku ili obećanje dala sama sebi:

– Rekla sam sebi da neću više nikad da se miješam u tuđe veze! A ni manje… Kad smo se već dotakli ove teme, koja je trenutno haos, a oko mene je uvijek haos, jer sam ja sama po sebi haos, neko će reći, vidi šta ova priča… To nije baš tako. Ne može treće lice nikad da bude krvi za rasturanje nečijeg odnosa. Dvoje ljude ako se vole, ne može im niko na ovom svijetu rasturiti, a ne jedna Maja Marinković. Žene, čuvajte svoje muževe, šta da vam kažem, ja to ne mogu da vam rasturim, ako vas partner voli. Neće te varati, povrijeđivati i švrljati sa strane. Nikad tu žena nije kriva, već isključivo muškarac – kazala je Maja u jednom dahu.

Atraktivna starleta je priznala i da je posljednja osoba koju je blokirala na društvenoj mreži Instagram – Filip Car!

(express/republika)

The post MAJA SE UDAJE ZA CARA! Palo javno priznanje, čeka se reakcija Aleksandre Nikolić! appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU