Maja varala Jovicu sa poznatim doktorom, isplivali skandalozni detalji

maja varala jovicu sa poznatim doktorom, isplivali skandalozni detalji


Maja Marković je postala poznata široj javnosti kada se 6. septembra prošle godine uselila na velelijepno imanje u Šimanovcima i započela život kao učesnica četvrte sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima “Zadruge”.

Nekoliko dana prije nego što će ući u rijaliti, o Maji se pisalo u domaćim medijima i predstavljena je kao vjerenica bivšeg zadrugara Jovice Putnikovića.

Njih dvoje su djelovali kao skladan par, Jovica je pružio svojoj vjerenici podršku, a malo ko je očekivao da će ona, poslije samo nekoliko nedjelja, postati bliska sa Alenom Hadrovićem. Iako su je zbog toga osuđivali, pogotovo pošto je Jovica imao tešku saobraćajnu nesreću koju je jedva preživio, Maja nije previše marila pa su pali prvi poljupci sa Alenom i njih dvoje su i dalje u vezi. Međutim, ovo nije prvi put da je Maja prevarila Jovicu, jer je to navodno činila i mnogo prije nego što je ušla u Zadrugu!

Naime, Pink.rs objavio je navodne prepiske između Maje i jednog poznatog, uglednog i cijenjenog hirurga (ime poznato pomenutoj redakciji) sa kojim je imala aferu!U pitanju je doktor koji radi u državnoj ustanovi, ali ima i privatnu praksu, a koji je veoma cijenjen u zdravstvu zbog uspjeha koje je postigao.

Kako se može vidjeti u prepiskama, oni su se mjesecima unazad viđali, a već u aprilu prošle godine, on je znao da će Maja ući u Zadrugu, te je htio da je za to i “opremi”.

– Ljubavi, sutra me Joca vozi sa Andrijom do šoping centra – napisala je Maja.

– Super, ajde pokupiću vas kod Ušća, pa idemo negdje nas troje na piće – odgovorio je izvjesni doktor Branislav.

– Jao, ma ne treba da se trošiš. Baš sam danas gledala neki katalog sa štiklama, imaju jedne krem, prelijepe su, onako na kaiš – napisala mu je Maja.

– Otići ćemo sutra poslije pića da ti kupim. Ti znaš da sam uvijek tu za tebe. Svakako moramo ići da te opremam za Zadrugu – naveo je doktor.

Kao zahvalnost, Maja mu je čak i slala eksplicitne fotke. Ona ga je i pozivala da dođe kod nje dok Jovica i njen sin nisu bili tu, te svog tadašnjeg vjerenika nazivala mamlazom.

– Sredi se, jedva čekam da dođeš, dok nema ovog mog mamlaza – napisala je Maja u prepisci kada je doktora pozvala da dođe kod nje, jer je sama kod kuće.

Maja je sa ovim poznatim doktorom imala aferu mjesecima, a samo nekoliko dana pred njen ulazak u Zadrugu, njih dvoje su se dopisivali, te mu je ona tada rekla koliko će joj faliti. Doktor joj je na to odgovorio da će i ona njemu nedostajati, te joj poručio da mora da ostane što duže jer ima cilj, a kada izađe, obećao joj je da će od nje napraviti zvijezdu.

Takođe, on je tražio od Maje da po izlasku iz Zadruge ostavi Jovicu, sa čim se ona složila i istakla kako je Putniković već počeo da sumnja. Na kraju, doktor joj je poručio da će, čim izađe, njen sin Andrija, ona i on zajedno otputovati.

– Ti si lijepa i pametna, sve znaš. Kad izađeš batali onog debila, ne treba ti on pored mene – naveo je izvjesni Branislav, a ona je odgovorila:

– Naravno.

(Telegraf)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU