Maji se izdeformisalo 480 kubika u zadnjici: “Očajna sam, mora ponovo pod nož”

Starleta Maja Marinković nedavno je imala hiruršku intervenciju, ugradila je silikone u zadnjicu i to 480 kubika koji su se sada izdeformisali.

Naime, kako Maja nije zadovoljna oblikom planira, prije ulaska u “Elitu”, da se još jednom podvrgne toj intervenciji.

Iako je nedavno starleta ugradila silikone u zadnjicu, ponovo ide na remont i onda ulazi u rijaliti.

Maja je nakon operacije rečeno da strogo mora da miruje, prvih 14 dana da leži na stomaku, a da potpuni oporavak traje mjesec dana. Međutim, ona nije slušala doktore, već je šesti dan od operacije izašla iz stana i uživala u jednom restoranu. Kako tvrde njeni prijatelji nije se pridržavala upustva i zato joj se zadnjica deformisala, pa nije zadovoljna izgledom.

– Maja je očajna. Zadnjica joj se uopšte ne dopada. Neće ona u javnosti o tome da priča, ali oblik je problem. Na slikama ona isfotošopira, ali uživo je nervira kako to izgleda. Ona je željela lijepu trćastu guzu, ali je ispalo drugačije. Ne znam kako se to dogodilo. U prvom trenutku se nije žalila, ali kako je vrijeme odmicalo bila je sve nesretnija zbog oblina. Pozvala je hirurga i sada ide ponovo pod nož – prenose izvor blizak starleti.

 

Maja je, podsjetimo, ranije isticala da joj je velika želja bila da odradi ovaj zahvjat na sebi, a poslije ovoga, kako bar tvrdi, prestaje sa korekcijama jer je na sebi uradila sve što je željela.

(express/kurir)

The post Maji se izdeformisalo 480 kubika u zadnjici: “Očajna sam, mora ponovo pod nož” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU