MAJKA UMRLA,OTAC SE ODAO ALKOHOLU: Potresna priča Nađe Erić iz “Survivora” je mnoge ganula

U epizodi Survivora imali smo priliku da čujemo tužnu životnu priču Nađe Erić.

Ova ispovjest dogodila se na njen rođendan, te je otkrila kako joj je majka preminula samo 10 dana po njenom rođenju, otac joj se oženio ženom koja je prema Nađi bila gruba, a i njegova naredna partnerka udaljila je oca od kćerke i narušila njihov odnos.Erićeva je ovo pričala sa suzama u očima, a u jednom trenutku je i zarila lice u ruke i zaplakala.

Otac joj se odao i alkoholu, nakon čega je ona odlučila da ne živi više sa njima jer se osjećala kao da više ne pripada toj porodici. Naglasila je i da je baka imala značajnu ulogu u njenom životu.

Od samog početka Survivora njen tim je često kritikovao jer nije bila mnogo uspješna u igrama, što je njoj teško padalo, ali je evidentno da se kasnije prilično popravila i sada mnogi komentarišu to da je sada među najkorisnijim igračima.

Ipak, deluje kao da njeno pleme to i dalje ne cijeni dovoljno, ali je  svojom iskrenošću i dobrotom osvojila srca publike i važi za jednog od favorita.

Tako niko nije ostao ravnodušan ni na njenu bolnu ispovjest, te je internet pun komentara podrške i saosjećanja.

(Express/Nova)

The post MAJKA UMRLA,OTAC SE ODAO ALKOHOLU: Potresna priča Nađe Erić iz “Survivora” je mnoge ganula appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU