Mališani vrtića ‘Bare’ uz igru, pjesmu, Djeda Mraza i paketiće danas slavili blagdane

Prigodnom priredbom prvi su u susret božićnim i novogodišnjim blagdanima, i ove godine, krenuli mališani Dječjeg vrtića „Bare”.

Pjesmom i igrom zajedno, njih 110 polaznika vrtića, obilježili su dolazak blagdana i radovali se Djeda Mrazu i novogodišnjim darovima.

Iskrena mala bića sa veeeelikim srcem poželjela su više ljubavi, pravde, poštovanja, radosti, osmijeha, sreće i pjesme. Uz dječicu radovali su se i brojni roditelji.

Čestitke djeci i tetama u vrtiću, ali i roditeljima, uputili su i načelnik općine Jajce Edin Hozan i predsjedavajući Općinskog vijeća Jajce Ivo Šimunović sa željama da naredna, 2020. godina bude baš onakva kakvu su poželjela dječica kroz svoje recitacije, igrokaze i pjesmu, vesela, radosna i sretna.

Direktorica Dječjeg vrtića „Bare“ Brankica Jakešević zahvalila se Općini Jajce na podršci ovoj predškolskoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi, ali i svim roditeljima koji su im ukazali povjerenje.

-Dragim mališanima želimo mnogo radosti u blagdanima koji dolaze, njihovim roditeljima, bakama, nanama, djedovima i dedama, braći i sestrama, tetama iz Vrtića i svima nama sretna i uspješna Nova 2020. godina, poručuju iz Općine Jajce.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU