MARIJA ŠERIFOVIĆ ISKRENO: Nisam javni toalet

Marija Šerifović nedavno je iznenadila javnost objavom da je postala majka. Nježne trenutke sa sinom često dijeli na društvenim mrežama, iako velik interes medija za njen privatni život ne razumije. Za In magazin je otkrila detalje predstojećeg kocerta u zagrebačkoj Areni.

Molitve pjevačice i pobjednice Eurosonga Marije Šerifović uslišene su. Naime, postala je majka, rodio se dječak uz pomoć surogat majke, kojem je ponosna mama izabrala ime Mario.

Objava je sve iznenadila, s obzirom na to da se o Marijinu privatnom životu ne zna mnogo.

marija šerifović iskreno: nisam javni toalet

”Ja ništa ne skrivam, ja samo smatram da ako sam pjevačica i javna ličnost, ja nisam javni toalet. Moj život, moja duša ima pravo na mir i spokoj i na neku potpuno zatrpanu stranu života i niko nema potrebe da to zna. Ne zato što se nešto krije, nego zato što ne želim da izlažem javnosti svoju porodicu, svoje prijatelje.. Ono što dam, dam. Ono što ne dam, ne dam”, zaključila je.

Svojim novim duetom s Matijom Cvekom osvojila je sve liste slušanosti, a to je samo jedna od brojnih pjesama koje je objavila ove jeseni. Album nosi naziv Dolazi ljubav, a istoimeni singl posvetila je upravo svom sinu Mariju. Od posljednjeg je prošlo 9 godina, a sudeći prema reakcijama publike, nije mogla proći bolje.

”Pa dobro, ja bih rekla da smo dosta toga napravili dobro, uvijek može bolje, ali sam zaista zadovoljna”, zaključila je.

16 godina je prošlo od Marijinog kultnog nastupa na Eurosongu s pjesmom Molitva, koliko je to uticalo na njenu karijeru?

”Da se ja pitam, imam puno ljepših pjesama. To je bio neki highlight u nekom trenutku. I naravno da sam srećna i ponosna na taj trenutak”, rekla je.

(Express / CDM)

The post MARIJA ŠERIFOVIĆ ISKRENO: Nisam javni toalet appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU