Marijana Mikulić nakon SFF-a: Jučer crveni tepih, danas bauštela

Marijana Mikulić, glumica rodom iz Hercegovine, prošetala je ovogodišnjim crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala, a sada je otkrila kako se ubrzo pri povratku kući bacila na ozbiljan posao.

Marijanu gledaoci u regionu pamte po ulozi u brojnim filmovima i serijama među kojima su i Ljubav u zaleđu” te “Ponos Ratkajevih”, koje su nekoć bile vrlo popularne.

Iako je odrasla u Širokom Brijegu, Marijana je sa obrazovanjem nastavila u Zagrebu gdje je ostvarila uspješnu karijeru.

Ove godine prošetala je ispred Narodnog pozorišta uoči pretpremijere serije “Metropolitanci”, a društvo su joj pravile prijateljice i kolegice Anita Matić Delić i Nataša Janjić.

Glumica je na svom Instagramu podijelila nekoliko fotografija ispred pozorišta, ali i u njegovoj unutrašnjosti, a tom prilikom pokazala je kombinaciju kojom je istakla svoje duge vitke noge.

Iako je priznala kako su joj godili dani kada je imala vrijeme samo za sebe, Marijana se uskoro vratila u stvarni život, gdje su je dočekale i prave obaveze.

Naime, ona i njen suprug Josip su početkom jula kupili novu kuću, a glumica je sada prionula na posao i posvetila se njenom uređenju.

“Što ti je život. Jučer crveni tepih, danas bauštela. Neprikladno opremljena, ali kad sam krenula nisam mogla stati. Otkrila sam razbijačicu u sebi, novi talent, nova strast”, napisala je Marijana uz objavu gdje se vidi kako priprema “teren” za novi pod.

Dodala je kako je ovo idealna “antistres terapija”, zbog koje je se izvođač njenih radova u kući neće još dugo riješiti.

Mikulić je brojne pratioce nasmijala svojom objavom, a mnogi od njih su je i pohvalili jer vrijedno radi.

“Šta ti je Hercegovka”, napisao je neko, dok su drugi komentarisali i kako je ona “žena za sve”.

Inače, Marijana je u sretnom braku sa Josipom Mikulićem još od 2005. godine, a zajedno imaju i tri sina, Ivana, Andriju i Jakova.

The post Marijana Mikulić nakon SFF-a: Jučer crveni tepih, danas bauštela appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU