MESI U CENTRU SKANDALA: Argentinac prevario suprugu sa novinarkom koja prati reprezentaciju

Velika ljubav između jednog od najboljih nogometaša današnjice Lionela Mesija i njegove supruge Antonele, kako javljaju španski Telecinco , ABC i 20 Minutos je u najvećoj krizi, pošto je Argentinac prevario suprugu.

Naime, jedan od najvoljenijih sportskih parova navodno je korak od razlaza. Tačnije, kako otkriva “Directo do Miolo”, nakon 15 godina braka, argentinska superzvijezda prevarila je svoju suprugu i majku svoje troje djece s poznatom novinarkom koja prati argentinski nacionalni tim.

Riječ je o Sofiji Martinis, koja čak ima fotografije i video zapise sa Mesijem na svom Instagramu.

Da podsjetimo, Mesi i Antonela važili su za jedan od omiljenih parova u Argentini, a njegova supruga važi i za jednu od najljepših žena među nogometašima.

Glasine o mogućoj krizi između para počele su nakon ceremonije Zlatne lopte 2023. godine, na kojoj je Mesi proglašen za najboljeg igrača svijeta po osmi put. U videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, igrač okreće lice dok žena pokušava da ga poljubi.

Osim toga, činjenica da Antonela nije izašla na scenu sa djecom da proslavi osvajanje Zlatne lopte njenog supruga takođe je privukla pažnju na internetu.

The post MESI U CENTRU SKANDALA: Argentinac prevario suprugu sa novinarkom koja prati reprezentaciju appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU