Mijailović je govorio o angažovanju Melija, Smita i Kabokla

Oskarovu Europu danas je potresla informacija iz Italije da je Partizan zainteresiran za svog reprezentativca Nikolu Melija i da je za njega spreman izdvojiti velik novac.

No, na godišnjem koktelu predsjednik kluba Ostoja Mijailović demantirao je takve navode.

Mi u klubu nikada nismo pričali o Meliju. Trenutno nemamo nikakav plan za sljedeću sezonu. Prije svega bih želio produžiti suradnju s dečkima kojima istječu ugovori, a s kojima je stručni stožer zadovoljan. Nikada nije bilo govora o Meliju i ne možemo platiti taj astronomski ugovor koji se spominje. Te su priče objavljene iz tko zna koje strane i ne zanimaju merekao je prvi čovjek Partizana.

Suigračima se večeras pridružuje Jaylen Smith, najnovije pojačanje, koje stiže iz Virtusa.

Smith je upravo stigao, ne znam što očekivati. Odabrao ga je stručni stožer kao potencijalno pojačanje, a klub je dao sve od sebe da pronađe novac i financira taj ugovor. Vjerujem da su dobro odabrali, kao i cijela momčad. Zaista vjerujem u ono što radi naš stručni stožer i sportski sektorrekao je Mijailović.

U svakom slučaju, za klub bi bilo dobro da se adaptira poput Bruna Cabocla koji je također stigao tijekom sezone.

Svjedoci smo da je Bruno u potpunosti opravdao očekivanja svih partizanovaca i nas u klubu. Momak daje sve od sebe. U prvoj utakmici u Minhenu pokazao je da je klasa i da zaslužuje veliki klub kao što je Partizanrekao je predsjednik Partizana.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU