Mikrofin otvorio novu filijalu u Travniku i donirao Udruženju “Sreća za sve”

Mikrofin, vodeće mikrokreditno društvo u BiH , posvećeno finansijskoj inkluziji preduzetnika, poljoprivrenika i pojedinaca, svečano je otvorilo svoju 16. filijalu. Nova filijala, smještena na adresi Stanična b.b. u Travniku (u zgradi Autobusne stanice), uključuje pet kancelarija u Travniku, Novom Travniku, Bugojnu, Donjem Vakufu i Livnu.

U sklopu svečanog otvaranja filijale, Mikrofin je uručio donaciju Udruženju “Sreća za sve”, koje pruža podršku djeci s poteškoćama u razvoju, ali i njihovim roditeljima, stvarajući toplu i brižnu okolinu za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Ovim povodom Šemsudin Hrnjić, šef flijale u Travniku, izjavio je: “Ponosni smo što širimo mrežu filijala i otvaramo ovu modernu filijalu u Travniku, gdje ćemo nastaviti pružati kvalitetne usluge našim klijentima. Otvaranje ove filijale je prilika da još jednom pokažemo svoju posvećenost razvoju lokalne zajednice kroz finansijsku podršku preduzetnicima i poljoprivrednicima. Osim toga, sretni smo što smo imali priliku da podržimo Udruženje “Sreća za sve” iz Travnika, kao dio našeg kontinuiranog zalaganja a one kojima je pomoć najpotrebnija.”

Mikrofin kroz svojih 25 godina postojanja kao stub podrške lokalnim zajednicama, neumorno i nepokolebljivo pruža pomoć najmlađima i najranjivijim članovima društva putem donacija i sponzorstva vrtićima, školama i drugim ustanovama.

S više od 100 poslovnica širom Bosne i Hercegovine, Mikrofin pruža brzu i efikasnu uslugu, hrabro i odgovorno poduzimajući rizike u cilju doprinosa socijalno-ekonomskog prosperitetu u BiH.

Nova filijala u Travniku je još jedan korak u Mikrofinovom razvojnom putu, koji je započeo još 1997. godine. Nova filijala predstavlja kontinuirani napor ovog mikrokreditnog društva da pruži finansijsku podršku klijentima koji imaju ograničen pristup bankarskom sektoru, čime dodatno doprinosi razvoju lokalnih zajednica.

Nova Mikrofinova filijala u Travniku otvorena je za korisnike svakog radnog dana od 8,00 do 16,00 sati. Za sve dodatne informacije, korisnici se mogu obratiti na kontakt telefone 030/540-446 i 030/540-447

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU