Milica Pavlović otkrila kako se snalazi u doba korone!

milica pavlović otkrila kako se snalazi u doba korone!


Popularna pjevačica Milica Pavlović otkrila je da nije u finansijskoj krizi iako ne nastupa, jer je čak i u pandemiji koronavirusa dobila nove angažmane.

Kako kaže, živi za dan da se ponovo druži sa svojom publikom koja joj vema nedostaje i jedva čeka da se vrati normalnan život, kada će moći da putuje i kada neće čitati grozne naslove.

Mnogi pjevači su svoju ušteđevinu za crne dane ispraznili i žale se na finansijsku krizu, budući da već godinu dana ne zarađuju, ali sa Milicom to nije slučaj.

– Naravno da koliko god da zaradite, kada prestanete da radite i krenete da trošite svoj štek, dolazi onaj momenat kada će se on isprazniti. Logično je to i očekivati. Imam tu sreću da sam se bavila glumom, da sam zaštitno lice različitih brendova već duži niz godina i da sam i u periodu korone postala zaštitno lice još nekih brendova, tako da ne mogu da kukam. Bilo bi nezahvalno s moje strane. Čekam bolje vrijeme, bolje sutra i da se svi vratimo muzici u pravom smislu te riječi, bez ikakvog ustezanja i okvira, jer muzika je nešto što mora da diše punim plućima, nešto što ispunjava dušu svakog čovjeka – izjavila je pjevačica.

(Nadlanu)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU