MILJANA LJUBOMORIŠE ĐEDOVIĆU: Obećao si da nećeš da pričaš sa ovom smrdom

Tokom večeri Miljana Kulić prišla je Marku Đedoviću kako bi mu se povjerila oko presude koju je dobila zbog tužbe koju je imala sa njim i Jovanom Tomić Matorom. Naime, Miljana je ispričala Đedoviću da je dobila da se liječi na slobodi i obavezno da se javlja psihijatru.

Miljana je otkrila da je bila na potpisivanju rješenja, odnosno, da je morala da napusti imanje u Šimanovcima, kako bi se sastala sa advokaticom, koja joj je objasnila sve o presudi koju je dobila.

Potom je izljubomorisala Đedoviću zbog druženja sa Jelenom Ilić, a potom istakla da je Marija Kulić angažovala advokaticu iz Rume, koja će se pozabaviti tužbama za takmičare ,,Elite” koje planira da tuži zbog riječi koje su joj upućivali prethodnih mjeseci.

– Ja ću sad početi haos da pravim. Obećao si da nećeš da pričaš sa ovom smrdom. Vidjeti ćeš, ja kad počnem da ljubomorišem… Vidjeti ćeš. Stigla mi je presuda, izvodili su me juče. Dobila sam obavezno liječenje na slobodi. Naravno, da se javljam psihijatru i za tebe i za Jovanu. Došla je advokatica danas je potpisala riješenje moja majka – povjerila je Miljana Kulić Đedoviću pred Matorom i dodala:

– Moja majka je iznajmila advokaticu iz Rume, najbolju, ima asistena, pa neka priča. Kad ćemo da pričamo, da pijemo kafu? To ti nisam ni pričala.

(Express / Espreso)

The post MILJANA LJUBOMORIŠE ĐEDOVIĆU: Obećao si da nećeš da pričaš sa ovom smrdom appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU