Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2024. godine

Posao. Postavili ste ambiciozne ciljeve i od početka godine vrijedno radite na njima. Dok se drugi još „učitavaju“ poslije praznika i ne uspijevaju da postignu punu brzinu, vi jurite tristo na sat.

Uzbuđenje zbog uspona u karijeri i dodatnih zadataka koje ste preuzeli može splasnuti sredinom mjeseca i možete ostati bez goriva i osjećati se uznemireno. Ne ustručavajte se da tražite pomoć i pokušajte da sačuvate smirenost.

Slušajte svoje instinkte i zauzmite jasan stav pri donošenju odluka. Ne dozvolite da vas na poslu nagovore na bilo šta što vam ne odgovara. Ostanite uzemljeni i realni dok se uspinjete ka uspjehu, kako biste izbjegli stres i sagorijevanje.

Ljubav. U posljednje vrijeme ste uspostavili mnogo novih kontakata, više se družili ili započeli novi posao – sezona Jarca vam je ulila mnogo dobre energije i samopouzdanja koje se preliva u sve aspekte života.

Oko vas orbitira dovoljno zanimljivih osoba, da možete da birate, a ovog mjeseca će emocije biti intenzivne, što vas može malo destabilizovati.

Lako ćete eksplodirati (na dobar ili ne tako dobar način) na svaki izazov i provokaciju, ali sredinom februara se energija stabilizuje.

Povoljan period nastupa u drugom dijelu mjeseca, kada možete upoznati kompatibilnu osobu, sa kojom možete graditi zdrav odnos.

U partnerskim odnosima vaše eksplozivno raspoloženje može unijeti nemir i donijeti razmirice. Pažnja vam je na drugim stvarima i možda se partner osjeća zapostavljeno – njegova potreba za pažnjom vas može dodatno trigerovati.

Možda ste fantastični u krevetu, ali u ovom periodu niste baš sjajan partner u svakodnevnom životu. Ako osjećate da zaslužujete više razumijevanja i poštovanja, moraćete da o tome otvoreno porazgovarate sa partnerom i da pri tome uvažite njegove potrebe i pronađete zajednički jezik.

Zdravlje. Poslije napornog poslovnog dana, mjesto oporavka i opuštanja je vaša kuća i vaša privatnost. Odmarajte se uveče u tišini i udobnosti svog doma, praktikuje lagane vežbe joge i meditaciju, da biste umirili um i održali nivo energije koji vam je potreban svakog dana.

Ako vam se ništa ne radi, naprosto podignite noge, čitajte neko lako štivo ili se opustite uz omiljenu seriju. Ne morate biti produktivni i aktivni dvadeset i četiri sata dnevno.

Izvor: Wannabe Magazine

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU