Mostarac Valentino Perutina vjernu publikom iznenadio hitom „Godinama“

Prednovogodišnje vrijeme je vrijeme radosti, druženja i dobre muzike, a da mnogobrojnoj publici ulazak u Novu godinu bude još ljepši i raspjevaniji pobrinuo se popularni Mostarac Valentino Perutina.

Naime, mladi pjevač kojeg su slušaoci imali priliku čuti i u „Zvezdama Granda“, a koji sve ozbiljnije gradi svoj muzički put, danas je objavio novi singl „Godinama“ i propratni videospot.

godinama snimanje6

Nakon zapaženih numera- „Solo“, ljetnog hita koji je predstavio u junu ove godine, a koji potpisuje Saša Matić, te „Blef“, koju je radio s Jalom Bratom i Bubom Corellijem, Perutina je i za ovu pjesmu pomno birao saradnike. Zvučna imena koja su učestvovala u njenom nastajanju garantuju uspjeh i ovog singla.

godinama snimanje5

Muziku i tekst je radio Bane Opačić, dok je aranžman djelo Maria Pajića. Prethodni spot je snimao u rodnom Mostaru, a ovaj put za ekraniziranje pjesme je odabrao Zagreb, u kojem sve češće nastupa i ima vjernu publiku. Video je inače režirao jedan od najtraženijih reditelja Vedad Jašarević.

– Prezadovoljan sam onim što sam do sada ostvario, i kada je pitanju studijski rad, ali i potražnja za mnom na svirkama. Nadam se da će i ovaj novi singl brzo pronaći put do šire publike, kao što je bio slučaj i sa mojim muzičkim prethodnicama- poručio je Perutina povodom premijere.

godinama snimanje7

I dok niže muzičke uspješnice, Valentino je jednako zastupljen i na nastupima, kako u BiH, tako i u susjednoj Hrvatskoj, gdje je uspio pridobiti naklonost izuzetno zahtjevne publike.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU