Nesuđena Brenina snaha progovorila o suprugu milioneru i kćerki

Folk pjevačica Nadica Ademov porodila se 28. oktobra ove godine te svijet je donijela djevojčicu Melinu, koju je dobila u vezi s milijunašem Damirom iz Njemačke.

Nadica je pred kamerama govorila o majčinstvu, pomoći koju ima od majke i svekrve, ali i bogatog muža Damira.

-Ja sam gledala da se čuvam tijekom trudnoće, jela sam svašta, ali umjereno. Jedem sve što mi se jede i ne pazim nešto… – kaže Nadica i dodaje:

-Najljepša je uloga i teška, ali tu su majka i svekrva kako bi pomogle. Suprug pelene ne mijenja, ali imam pomoć od njega i mislim da je tata za primjer. Mislim da se nisam promijenila, zračim nekom majčinskom energijom. Ja sam birala ime i mislim da nisam pogriješila, svima se sviđa. Imali smo više imena, ali sam ja bila za to da bude Melina. Tata i ja smo to odoličili zajedno – poručuje pjevačica i otkriva je li se Damir promijenio otkad su dobili kćerku.

nesuđena brenina snaha progovorila o suprugu milioneru i kćerki

-Mislim da se nije promijenio, za sada je dobar, ne mogu se žaliti – kaže Nadica i dodaje:

-Mislim da sam najbitnije ostvarila i hvala dragom Bogu što je tako, sve ostalo polako, doći će sve na svoje. Ja sam trenutno najsretnija mama na svijetu. Ovo nije prvi Melinin izlazak u grad, šetamo po 20 minuta, ali je sada prvi put izašla navečer. Meni je to najdraži poklon – kaže folkerka i otkriva ima li dadilju, ali i je li spremna zapjevati.

-Za sada nemamo dadilju, ali vjerojatno će u nekom momentu biti potrebna. Za sada je aktivna baka – poručuje Nadica.

Podsjetimo, Nadica je 2016. godine bila u kratkoj vezi s Breninim sinom, Stefanom Živojinovićem.

The post Nesuđena Brenina snaha progovorila o suprugu milioneru i kćerki appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU