Srijeda, 4 kolovoza, 2021

Mia Borisavljević priznala kada će se udati za Bojana!

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Mia Borisavljević priznala kada će se udati za Bojana!


- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Mia Borisavljević odgovarala je na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, gdje je otvoreno govorila o svojoj trudnoći, pripremi za prinovu, ali i o vjenčanju.

Mia je na početku otkrila pratiocima da je u 30. nedjelji trudnoće, tačnije u 7. mjesecu. Njene fanove je između ostalog interesovalo i kada joj je termin za porođaj.

“Početkom jula”, priznala je pjevačica preko Instagrama i otkrila da ona i partner Bojan Grujić nisu odlučili koje ime će dati djevojčici.

Jedno od pitanja bilo je kako će se pjevačica poroditi, odnosno da li će ponovo carskim rezom kao i kada je donijela na svijet svoju prvu kćerku Emu.

“Pa da, 99 posto će opet biti carski rez. Spinalna anestezija je bila prvi put. Bila sam budna i svjesna, tako da mislim da bih ponovo to izabrala”, otkrila je.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Pjevačica je pokazala na svojim storijama da se uveliko spremaju za dolazak druge kćerke, tako što kreče i sređuju joj sobu. Mia se dotakla i povratku sceni i nastupima nakon porođaja.

“Nadam se da ću jako brzo da se vratim. Poslije prvog porođaja sam nakon mjesec i po dana počela da nastupam tako da i meni sve to baš mnogo nedostaje. Stvarno ću da požurim”, kazala je ona.

“Mislim da ćemo se slijedeće godine vjenčati. Sad smo baš poželjeli to”, rekla je Mia.

(Kurir)Izvorni članak

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -

Vijesti danas