Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Minhen 1860 2,70, Fortuna Diseldorf 2,65!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ovog ponedjeljka izvadila dva zanimljiva meča koja se igraju u okviru druge i treće lige Njemačke, a bukmejkeri garantuju da će baš ta dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

* Pored toga, Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka – svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDJE.

MINHEN 1860 – DINAMO DREZDEN (PONEDJELJAK, 19.00), KEC 2,70

Zavjesu na 29. kolo treće lige Njemačke spuštaju Minhen 1860 i Dinamo Drezden u najvećem gradu Bavarske. Dinamo, Hanza i Ingolštat vode veliku bitku za promociju. Iskristalisali su se putnici za Cvajtu, a jedina nepoznanica je koja dva tima će direktno, a ko u baraž. Dinamo je u najboljoj poziciji, ima bod prednosti, a pobjedom nad Minhenom bi stvorio malu zalihu i priliku za jedan loš dan. Ostaće Minhen 1860 kratak za promociju, zaostatak od 12 bodova teško je nadoknadiv, ali zato može Dinamu da pokvari računicu i učini uslugu Hanzi i Ingolštatu.

FORTUNA DISELDORF – BOHUM (PONEDJELJAK, 20.30), KEC 2,65

Bride Fortuni obrazi od poraza iz prvog dijela sezone. Ponizio je Bohum ekipu Fortune i ostvario najubjedljiviju pobjedu (5:0) u šampionatu. Fortuna pobjedom ima priliku da dodatno zakuva u Cvajti, revanšira se Bohumu i spriječi ga da izbije na čelo tabele. Oba tima u minulom kolu nisu mogla do cijelog plijena. Hamburger je nadigrao Bohum (2:0) i obišao ga, a Fortuna je odigrala meč bez golova sa Sandhauzenom.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU