Muž pokojne Ene Begović napao Brenu i Priju: Dosta mi je ove cajkaške pjevaljke

Lepa Brena često boravi u Hrvatskoj, što poslovno, što privatno. Ipak, izgleda da je posljednja posjeta podigla najviše prašine.

Aleksandra Prijović napunila je pet zagrebačkih Arena, a Brena se pojavila kao gošća na jednom od koncerata i naravno, izazvala veliku pažnju medija i javnosti. Na Prijine nastupe nisu baš svi gledali blagonaklono. Kolege su je uglavnom hvalile i poželjele joj dobrodošlicu, ali bilo je i javnih osuda.

Među najglasnijima je bio biznismen Josip Dikan Radeljak. Bivši suprug Ene Begović i Vlatke Pokos osuo je paljbu po folk zvijezdama.

-Udri, udri – pa ako može nešto pošteno i istinu! Jer naročito negativna reklama i laži, najbolji su PR. E, pa sada, ipak, dosta mi je ove cajkaške pjevaljke drugarice Prije – iskače, bre, već iz svake paštete! – napisao je Radeljak na Facebooku prije nekoliko nedjelja.

Potom je na red došla Lepa Brena, koja je gostovala u emisiji Ive Šulentić.

-Hrvatekistan sve više liči na guberniju VelikoSrbije, vascelog ‘srpskog sveta’ – stoji u objavi preduzetnika koji inače nema dlake na jeziku, a na meti su mu uglavnom poznate ličnosti iz celog regiona.

The post Muž pokojne Ene Begović napao Brenu i Priju: Dosta mi je ove cajkaške pjevaljke appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU