Nadica Ademov dočekala 2024. s nasljednicom: Nikada neću zaboraviti taj osjećaj…

Godina iza nas ostaće duboko urezana u pamćenje Nadici Ademov, jer je ostvarila svoju najveću želju i postala majka djevojčice Meline. Mlada zvijezda je dva mjeseca poslije porođaja odlučila da prenese atmosferu iz svog doma kao I fotografije na kojima uživa sa svojom mezimicom.

-Dragi moji, da se pozdravim i ja sa ovom godinom, definitivno za mene jednom od najljepših i najradosnijih jer sam rodila sebi novi život. Trenutak o kome sam maštala gotovo od kad znam za sebe… Zahvalna sam Bogu na svemu, a najviše na mojoj najvećoj ljubavi, Melini. Želim da se u sljedećoj godini posvetim prije svega njoj i naravno vama, mojoj vjernoj publici koja je bezuslovno uz mene i u ovim trenucima kada sam više okrenuta porodici. Reći ću vam samo da sam sve vrijeme mislila o vama i stvarala nešto, što će ugledati svjetlost dana u prvoj polovini sljedeće godine. Vjerujte mi da ću se tim projektom duplo odužiti za svo strpljenje i ljubav koju mi pružate svih ovih godina. Vama želim sretnu Novu 2024. i da vam se sve želje vašeg srca ostvare – napisala je Nadica koja je prvog dana januara podijelila I utiske o majčinstvu.

nadica ademov dočekala 2024. s nasljednicom: nikada neću zaboraviti taj osjećaj…

-Nikada neću zaboraviti trenutak kada je ona došla na svijet. Taj osjećaj je neopisiv, I unikatan. Jer sve I da dođe drugo dijete, sigurna sam da ću biti presretna, ali ovo je prvi put da sam osjetila da sam majka, I to se ne može ponoviti. Inače, strah je i dalje prisutan kod mene, bojala sam se I da je uzmem jer ona je toliko mala i djeluje krhko, mada je sad još I porasla kolika je bila prvih dana. Ali, znala sam da moram, I sada već to sve ide svojim tokom. Učim se svakoga dana, I dobro mi ide, ali pomažu mi mnogo I majka I svekrva – rekla je mlada zvijezda.

The post Nadica Ademov dočekala 2024. s nasljednicom: Nikada neću zaboraviti taj osjećaj… appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU