NAJBOGATIJA PJEVAČICA: Pokazala luksuzan gardarober

Hrvatska pjevačica Maja Šuput važi za najbogatiju pj. evačicu s tih prostora. Ona živi luksuznim životom, kada ne radi putuje s porodicom na egzotične destinacije, a ogromne svote novca troši i na garderobu.

Ona je sada pokazala kako izgleda njen garderober u kojem sve pršti od komada s potpisom najpoznatijih svjetskih modnih kuća.

Maja se slikala u vešu među obućom, a sudeći prema fotografiji, reklo bi se da joj ravna obuća nije omiljena. Na policama su poredane cipele, sandale i čizme na štiklu, raznih modela i boja.

Tu je i tašna koja vrijedi više od 1.000 eura, a latice su pune nakita. U prostoriji do je poredana garderoba, pa se može zaključiti da je Majin garderober veličine kao garsonjera.

Uz fotografije, ona je je napisala:

– Uvijek se pakujem i raspakujem.

najbogatija pjevačica: pokazala luksuzan gardarober

Ispod su se nizali komentari.

– Pa ne znam kada bi to sve stigla nositi. Prelijepo. Kako ste svojim trudom to sve stekli, uživajte u tome, ne zavidim vam, iskoristite svaki dan da uživate u vašem luksuzu. Svako dobro vam želim – poručila joj je jedna žena koja je prati na Instagramu, a bilo je onih koji su se i našalili:

– Mogu li izabrati nešto? I ja isto svaki dan ne znam šta ću obući, isto nikad ništa nemam, e a možda da se zamijenimo za ormare, ionako nosimo isti broj i stvari i cipela.

(Express / Pink.rs)

The post NAJBOGATIJA PJEVAČICA: Pokazala luksuzan gardarober appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU