Hindić-Bošnjaković se sumnjiči da se može dovesti u vezu s ubistvom Ivakovića jučer ujutro. Ona se sinoć predala policiji u mjestu Turbe kod Travnika, a jutros u 5 sati je prebačena u mostarsku policiju.

Nakon kriminalističke obrade danas je predata Tužilaštvu gdje će biti ispitana, a potom će biti poznati detalji za šta se tačno sumnjiči. Osumnjičena se očito povrijedila dok je bila u bjekstvu s obzirom da su joj obje noge u gipsu. Ipak, očito je imala pomagača, s obzirom da je nakon nemilog događaja na Buni do kraja dana stigla u Turbe kod Travnika.

Ipak, nekoliko sati nakon ubistva koje se dogodilo u petak ujutro oko 7:15 sati, Hindić-Bošnjaković je bila nedostupna policijskim organima, da bi se potom predala.

Klix.ba

1
Komentari

avatar
1 Teme komentara
0 Odgovori na temu
0 Followers
 
Najnoviji komentari
Najpopularniji komentari
0 Autori komentara
Autori nedavnih komentara
  Prati komentare na ovaj članak  
Najnovije Najstarije Najpopularnije
Obavijest o
trackback

[…] Da je zadobila lomove kostiju oba stopala, utvrđeno je i jučer u mostarskoj bolnici, nakon što je to zatražilo Tužilaštvo HNK. Hindić-Bošnjaković, nakon što se u petak navečer predala policiji u Turbetu kod Travnika, u Mostar je dovezena s gipsom na nogama i u invalidskim kolicima. Slike predavanja možete pogledati OVDJE. […]