Napadnuta Ana Bekuta: U sve je upletena Jelena Karleuša

Pjevačica Jelena Karleuša oduševila je mnoge, kada je u avgustu nakon 11 godina diskografske pauze objavila svoj 11. studijski album “Alpha”, a nekoliko dana kasnije u 12. album “Omega”.

Njen posljednji album prije “Alphe” i “Omege” bio je album “Diva”, koji je izdala u junu 2012. godine. Karleuša je pripremila i posebnu promociju za svoje fanove – spektakularni koncert u Beogradu na vodi u septembru koji je bio besplatan.

Mnogi su se zapitali hoće li se još neka pjevačica odlučiti u skorije vrijeme za ovakav podvig, a izazovu je odgovorila Jelenina starija kolegica Ana Bekuta.

Naime, Ana je 27. novembra objavila svoj 20. studijski album, koji nosi naziv “Griješila sam”, a sastoji se od sedam pjesama. Nekoliko dana kasnije, 8. decembra, Bekuta je objavila i svoj 21. album. Ovaj album nosi naziv “I za vas, koji niste smjeli”, a sastoji se od šest pjesama.

Na društvenoj mreži “Iks” odmah su krenula poređenja sa Karleušinim podvigom. Naime, omot albuma “Griješila sam” je odrađen u dominantno crnoj boji, baš kao i “Alpha”, dok je omot za “I za vas, koji niste smjeli” bijel, baš kao i “Omega”.

Mnogi su pomislili da će Karleuša isprozivati svoju stariju kolegicu, na šta se ona nadovezala:

  • Nemojte tako, volim ja moju Karli.

Nekoliko korisnika je prozvalu Anu, te istaklo da je pjesme mogla da spoji u jedan album.

  • Neće, bre, Karla mene voli – napisala je jednom korisniku Ana, dok je drugom poručila da ne napada Jelenu, jer je ona voli:
  • Šest pjesama je nekada bila jedna strana kasete – primijetio je jedan korisnik, a Ana je i na ovo odgovorila:
  • Ala ste uporni… Jedna strana kasete je uvijek bila četiri ili pet pjesama maksimalno – odgovorila je Bekuta, pa se obratila tviterašima:
  • Ja se zaista izvinjavam što dvije godine radih na ovim pjesmama, spotovima itd…

Ostaje da ispratimo kako će Jelena Karleuša odreagovati na potez svoje kolegice.

The post Napadnuta Ana Bekuta: U sve je upletena Jelena Karleuša appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU