Nastavak serije Prijatelji počinje sa snimanjem u maju

Nastavak serije Prijatelji ipak stiže! Snimanje nastavka kultne serije nekoliko generacija “Prijatelji” ipak će početi u maju.

Pandemija covida 19 nije uspjela da poremeti pripreme i početak snimaja ove serije koju mnogi očekuju s nestrpljen威而鋼 jem. Nedavno je organizovan sastanak glavnih glumaca u kome su iznijete ideje, prijedlozi a podjeljena je i radost ponovnog rada na seriji.

Izgleda da je najagilnija među njima bila Courney Cox koja ih je sve okupila a glumačka ekipa je to dočekala sa posebnim entuzijazmom. Pogotovo zato što su se pitali da li će svi moći da nastave snimanje u maju.

nastavak serije prijatelji počinje sa snimanjem u maju
nastavak serije prijatelji počinje sa snimanjem u maju

Kako sada stvari stoje, moći će. Jennifer Aniston je obećala da će i pored zauzetosti naći vremena i volje da se sastane sa probranom ekipom poslije toliko godina. O sjajnim vremenima kada se rađala serija “Prijatelji” govorio je i Matt Le Blanc, očito sretan što mogu da evociraju uspomene.

Podsjetimo da je serija prvobitno bila nazvana Insomnia Cafe, pa onda Friends Like Us, pa Six of One. Pogodak je bio naziv Friends.

Zanimljivo je da je prije početka emitovanja glumačka ekipa otišla na večeru u Cezarevu Palatu u Las Vegasu. Kažu da su uživali u posljednjim trenucima anonimnosti.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU