UMJESTO NA PROMOCIJU, OTIŠLA NA POROĐAJ: Novopečena mama, Marija Mikić, objavila dvije nove pjesme

Prije nekoliko dana, Marija Mikić donijela je na svijet djevojčicu, a tokom perioda trudnoće nije mogla da dočeka dan kada će postati mama.

Ipak, tokom drugog stanja nije zapostavila muziku, a danas su izašle i dvije pjesme koje je snimila kada je bila u devetom mjesecu trudnoće za koje je snimila i spotove.

Novopečena mama je spremna da se publici oduži i zahvali na podršci novim pjesmama za koje vjeruje da će obilježiti ovo ljeto i da će biti prava prekretnica u karijeri.

– Pjesme “Kombinacija” i “Ljubi me”, smo snimali u toku devetog mjeseca trudnoće. Snimili smo i dva spota, također, u jednom danu, kako bismo postigli da sve izađe dok se Đurđa ne rodi. Bilo je jako naporno, ali i nezaboravno iskustvo. U jednom spotu se namjerno vidi da sam trudna, jer sam željela da mi ostane uspomena i da Đurđa vidi kada poraste jednog dana. Zanimljiva stvar je da pjesme izlaze dans, 11. jula, kada mi je bio termin za porođaj, ali pošto je gospođica odlučila da izađe ranije zeznula nam je sve planove. Umjesto promocije koja je bila planirana za novinare, bilo je: “Vozi u Višegradsku”- rekla je Marija.

Obje pjesme potpisuje Miloš Vuksanović iz Leksington benda, koji je inače radio i “Jul” i sve prethodne.

(express/grandonline)

The post UMJESTO NA PROMOCIJU, OTIŠLA NA POROĐAJ: Novopečena mama, Marija Mikić, objavila dvije nove pjesme appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU