Ovo je ogromno bogatstvo Jelene Karleuše: Otkriveno šta sve posjeduje pjevačica

Svijetski poznati sajt “Celebrity net worth” otkrio je koliko su “teške” brojne poznate face, među kojima su se našle Lepa Brena, Dragana Mirković i Ceca, koje važe za najbogatije pjevačice.

Nakon što je objavljeno da Ceca vrijedi 80 miliona, kao i da je Dragana sa 100 miliona dolara ubjedljivo na prvom mjestu, na red je došla i Jelena Karleuša.

Pjevačicino bogatstvo procijenjuje na vrtoglavih 40 miliona dolara.

Na popularnom sajtu Jelena je opisana kao jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu čiju karijeru krasi 12 studijskih albuma, a dobitnica je i nekoliko muzičkih nagrada.

Inače, prije nekoliko godina Karleuša i Tošić su kupili vilu od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrijednu oko tri miliona evra, u kojoj Karleuša živi sada sa kćerkama, a o ovoj nekretnini par nikada nije javno govorio.

Bivši fudbaler osim što je kupio dvije nekretnine u Beogradu, napravio je i kuću u Orlovatu u mjestu gdje živi njegova mama Nikoleta.

Tošić, osim što posjeduje luksuzne nekretnine, on je enormnu svotu novca zarađivao kao fudbaler kada je potpisao ugovor za kineski klub – Guangdžou R&F.

(express/alo)

The post Ovo je ogromno bogatstvo Jelene Karleuše: Otkriveno šta sve posjeduje pjevačica appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU