Nastavlja se Mozzartova pomoć zdravstvenim radnicima u Foči

Grad na izvorištu rijeke Drine ponovo je bio stanica humanitarnog karavana ove kompanije, koja je ljekarima Univerzitetske bolnice donirala pakete svježeg voća

Poslije finansijske pomoći Univerzitetskoj bolnici u Foči, kompanija Mozzart donirala je i vitaminske pakete  ljekarima, medicinskim sestrama i tehničarima koji zbrinjavanju najteže pacijente i neumorno rade na suzbijanju korona virusa. Podsjetimo, regionalni lider u oblasti igara na sreću, već je pomogao ovu zdravstvenu ustanovu sa 10.000 KM, a ukupno je bolnicama širom zemlje donirao oko 112.000 KM.

Društveno-odgovorni karavan kompanije Mozzart obišao je mnoge zdravstvene institucije i medicinare koji danonoćno vode borbu sa opakim virusom i spasavaju ljudske živote.  Kao znak zahvalnosti na svim naporima koje čine, u bolnicama širom zemlje prethodnih dana isporučeno je mnogo paketa svježeg voća i cijeđenih sokova.

  • Hvala mnogo Mozzartu što misli na nas. Ovakva podrška mnogo nam znači, a vitaminski paketi dobro će doći našim zaposlenim u rijetkim trenucima predaha – poručili su iz Univerzitetske bolnice u Foči na uručenju donacije.
spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU