NE MOGU DA SE BAVIM TOM BUDALOM: Miša Grof poručuje Nikolini da je njeno sve što je donijela iz Hrvatske

Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof oglasio se nakon optužbi njegove snahe Nikoline Pišek da joj duguje imovinu nakon smrti Mišinog sina, a Nikolininog muža Vidoja Ristovića.

– Nisam se uopšte bavio time šta Nikolina priča i šta mi poručuje preko novina, ne mogu da se bavim tom budalom. Ako tvrdi da je u pravu za neke stvari, što mene nije zvala da riješimo problem? Prepucavanje preko medija mene ne zanima. Opet se pominje dijeljenje imovine, sud, njeno pravo i šta joj sve pripada. Mogu da poručim da ona slobodno može da vrati u Hrvatsku sve što je ovdje donijela. Postoje knjige, papiri i uplatnice koje dokazuju šta ta žena posjeduje, a vjerujte ne posjeduje ništa! Sve je dokumentovano i sve je kod mene. Zašto bih ja izmišljao stvari? Ništa u Beograd nije donijela, sve je moje i od mog sina. Ako se poziva na zakon, a kuća se vodi na mene, neka vam advokati pojasne stručnije šta njoj pripada. Ne znam šta ona misli i čemu se nada. Ja stojim iza svega što sam rekao – ispričao je Miša Grof za Republiku.

Miša je bio izrevoltiran Nikolininim riječima od jučerašnjeg dana.

Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Viktora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave. Otac mog supruga nije njegov zakonski nasljednik, te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio – izjavila je Nikolina Pišek, pa zaključila:

Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smijeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja kćerka je došla u Beograd sa povrijeđenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko ljekara za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao – rekla je.

The post NE MOGU DA SE BAVIM TOM BUDALOM: Miša Grof poručuje Nikolini da je njeno sve što je donijela iz Hrvatske appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU