OVAKO IZGLEDA MARINA TUCAKOVIĆ U FILMU “NEDELJA”! Džeju je stvorila karijeru, a ovaj momenat je sve naježio

Film “Nedelja” koji govori o legendarnom Džeju Ramadanovskom, uskoro će biti prikazan, a juče je objavljen i prvi trejler.

U njemu smo mogli da vidimo kako Husein Alijević Husa izgleda kao Džej, a veliku pažnju privukla je i glumica koja će tumačiti lik Marine Tucaković.

foto: printscreen

Mnogima je bilo zanimljivo da vide ko će tumačiti lik tekstopisca koja je Džeju, praktično, stvorila karijeru. Jednom prilikom je i govorila o tome.

– Dolazi nam momak koji nam je prodavao odjeću i kaže:”Imam ja jednog dečka, kad odemo u kafanu, kad uhvati da pjeva, svi popadaju. I tako, prođe neko vrijeme, redovno su nam govorili da znaju takve. Dođe nama Džej, energija kao da vas zapljusne, ja vidim jednog malog… On pjeva i zabavnjake, igra, talenat od Boga. Mi se oduševimo i počnemo da radimo za njega – govorila je, svojevremeno, Marina.

ovako izgleda marina tucaković u filmu “nedelja”! džeju je stvorila karijeru, a ovaj momenat je sve naježio
foto: printscreen

U trejleru smo mogli da vidimo kako Milica Janevski izgleda kao Marina, a i scene kada on snima pjesmu u studiju i ona ga, sa cigaretom u ruci, posmatra. Mnoge je naježio i trenutak kada, u trejleru, Marina pita “Ko si ti, bre?”, on odgovara: “Džej Ramadanovski”.

Inače, pjesma “Nedelja”, koja je Džejev možda i najveći hit i po kom film nosi naziv, napravila je upravo Marina. Uz nju je legendarni pjevač i sahranjen, a mnogi smatraju da je sudbinski to što je nedelja bio dan kada su preminuli i Džej i Marina.

(express/kurir)

The post OVAKO IZGLEDA MARINA TUCAKOVIĆ U FILMU “NEDELJA”! Džeju je stvorila karijeru, a ovaj momenat je sve naježio appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU