NE ZNAM ZAŠTO MU I DALJE PRAŠTA: Janjuševa supruga prošla golgotu zbog svih izdaja

Zadrugarka Aneli Ahmić od početka rijalitija ima jako turbulentan odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem. Iako je dugo čekala da njih dvoje uđu u vezu i budu zvaničan par, izgleda da kad se ostvarilo to nije ispalo sve kako je ona zamišljala.

Njih dvoje se neprestano svađaju, a Janjuš svakodnevno ponavlja da je jedino Aneli volio, nakon Ene Janjušević, njegove supruge, sa kojom se pomirio neposredno prije njegovog ulaska u “Elitu”, a sa njom je došao na imanje u Šimanovcima, odnosno, ona ga je ispratila u rijaliti.

Iako ju je ponovo javno prevario i izdao, na Janjuševom zvaničnom profilu na Instagramu i dan-danas postoji njihova zajednička fotografija, na kojoj su sa kćerkom, Krunom, a komentari se nižu i sada, nakon što je on uplovio u vezu sa Aneli.

Kada je ušao u “Elitu”, Janjuš je jasno stavio do znanja da voli suprugu Enu i da neće sebi dozvoliti seks pred kamerama. Međutim, bivši košarkaš je ponovo pogazio svoju riječ i imao žestoku vrelu akciju sa Aneli.

ne znam zašto mu i dalje prašta: janjuševa supruga prošla golgotu zbog svih izdaja

Janjuševi fanovi su se oglasili putem Instagrama, upravo u komentarima ispod fotografije sa Enom, a tamo su mu zamjerili novu izdaju supruge, koja mu je dala drugu šansu:

 “On ovu ženu iznova ponižava, ne znam zašto mu sve ovo prašta”, “Dobio si drugu šansu, malo ko to dobije”, “Ovo je jedina žena koja vrijedi”, “Janjuše, nikad se nećeš opametiti i čuvati Enu”, “Ena, bježi što dalje od njega, pogledaj šta ti radi opet”… – glasili su neki od komentara ispod ove fotografije.

The post NE ZNAM ZAŠTO MU I DALJE PRAŠTA: Janjuševa supruga prošla golgotu zbog svih izdaja appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU