Neno Murić oduševio Beograđane, nastavlja saradnju sa Draganom Brajovićem Brajom

Još se sliježu utisci sa nastupa Nene Murića i njegovog benda u Beogradu. Naš popularni pjevač osvježio je sarajevskim duhom i šarmom prijestonicu Srbije, a Beograđanima uljepšao veče svojim pjesmama, ali i nekim od najljepših pop i rock hitova izvođača sa prostora bivše države u poznatom i elitnom restoranu Lavash u Beogradu.

Neno je nastupio sa sedmočlanom ekipom, a mjesto gdje Beograđani zalaze kako bi osjetili specifičnosti orijenta u subotu navečer je bilo puno. Specijalni gost Murića je bio poznati kompozitor Dragan Brajović Braja, a nastupu se obradovala i voditeljica televizije TV1 Mia Marković, koja živi u Beogradu, a nedavno se, nakon kraće pauze, vratila snimanjima emisije za ovu sarajevsku televiziju. Ona je, naime, baš tu noć slavila rođendan, a odlučila ga je u veselom društvu obilježiti uz Nenine pjesme.

– Bilo je veoma lijepo. Vesela atmosfera, ovacije i aplauzi nakon svake pjesme. Kada smo izveli numeru „Je l’ Sarajevo gdje je nekad bilo“ Dine Merlina atmosfera je proključala. To je bio vrhunac večeri. Nekoliko dana boravka u Beogradu sam iskoristio da malo poradim na novoj pjesmi autora Edija Ramičevića. Ova pjesma mogla bi biti prekretnica u mojoj karijeri. Vrlo je zanimljiva i drugačija od dosadašnjih pjesama. Nosi i potpuno novi zvuk koji će se, siguran sam, dopasti publici. Družio sam se sa Maretom Miloševićem i Brajom, te smo planirali i nastavak saradnje. Sreo sam se sa starim prijateljima, i, u posljednja tri dana, vrlo malo spavao- kaže Neno Murić.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU