NEOČEKIVANI SPOJEVI Kombinacije boja koje će biti popularne u 2024. godini

Iako postoje neke provjerene kombinacije poput crne i bijele, neke druge mogu da nam predstavljaju ozbiljne dileme. Zato smo analizirali modne piste za proljeće/ljeto 2024. i izdvojili 5 neočekivanih, ali vrlo elegantnih i “skupih“ spojeva.

Kombinacije jedne klasične i jedne boje u trendu su popularne, tako da možete da budete sigurni da ćete izgledati stajliš mnogo duže od jedne sezone.

1. Crvena + braon

Šta se dobije kad se sudare dva najveća trenda sezone? Obično modna katastrofa, ali postoji nešto toliko moćno u ovom klasičnom crveno-smeđem izgledu koji nam je Altuzara predstavio za predstojeće proljeće.

2. Boja slonovače + neboplava

U redu, znamo da se gotovo svaka boja slaže s tonovima slonovače, ali nešto je posebno šik u ovoj kombinaciji. Svijetloplava bila je najveći trend na modnim pistama za proljeće, a jedan od najlakših načina da je uvrstite u svoj garderober jeste putem aksesoara ili jakne.

3. Burgundi + boja breskve

Kada je Pantone proglasio Pič faz bojom godine za 2024, bili smo skeptični. Ipak, modne piste su nam pružile toliko inspiracije na temu kako je kombinovati. Bordo/burgundi još uvijek je na vrhuncu popularnosti, ali uskoro bi moglo da dođe do zasićenja, zato ćete je osvježiti kontrastom breskvastih tonova.

4. Čaj zelena + bakrena

Boje bakra nisu rezervisane samo za jesen – one deluju kao interesantan neutralni ton tokom cele godine, podižući sve, od plavog džinsa do pastelnozelenog blejzera poput ovog Kalkatera. Kombinacija narandžasto-smeđe i delikatne čajno-zelene je jedna od najljepših koje smo vidjeli, i zaslužuje svoje mjesto u ovoj ekskluzivnoj selekciji najpopularnijih kombinacija boja za proleće 2024.

5. Žuta + sivo-braon

Bež, sivkasta ili taupe, kako god nazivali ovu delikatnu nijansu, idealno je platno za kombinovanje s gotovo bilo kojom drugom bojom. Pa zašto to ne bi bila recimo živopisna žuta? Ova kombinacija će zasigurno privući čak i najveće minimaliste, samo budite pažljivi u odabiru krojeva – neka budu klasični, piše Еl Srbija.

BONUS VIDEO:

NEOČEKIVANI SPOJEVI Kombinacije boja koje će biti popularne u 2024. godini appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU