NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDAO: Da li je za sjaj Duška Tošića zaslužna Ina Gardijan?

Ovih dana, još uvijek zakoniti suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić glavna je tema medija, htio on to ili ne. Prvo je sve iznenadio zajedničkim fotografijama sa Jelenom, koje su nastale na rođendanu njihovih kćerki, da bi samo nekoliko dana kasnije došlo do sukoba njega i Karleušinog navodnog bivšeg ljubavnika Ognjena Vranješa.

Međutim, to nije sve, jer je prije samo nekoliko dana u medije dospjela vijest da je fudbalski menadžer u vezi sa pjevačicom Inom Gardijan.

U medijima su se pojavili navodi kako je pjevačica Katarina Ina Gardijan navodno u vezi sa Duškom Tošićem, a Jelena Karleuša je, između ostalog rekla kako su ovo “prazne priče”. Ina je takođe demantirala ove navode… Ipak, kako to obično biva okolna govorkanja ne prestaju.

Duško Tošić koji inače boravi na relaciji Srbija-Turska i koji baš rijetko objavljuje privatne momente na društvenim mrežama juče je iznenadio novom objavom.

On je, naime, podijelio fotografiju kako skockan sjedi ispred, za sada nepoznate adrese, a tom prilikom oduševio je i modnom kombinacijom. Ukoliko pratite Tošića, onda znate da fudbalski menadžer ima ukus za oblačenje i sklapanje odjevnih komada a nova fotografija tome je posvjedočila.

Savršeno odijelo zagasito zelene boje, naočale poput lenonki i odlične crne cipele bile su dobitna kombinacija, a na društvenim mrežama pronijela se priča da je za ovaj sjaj zadužena Ina. Naravno, fanovi ne odustaju od namjere da saznaju da li je još u braku sa Jelenom ili je krenuo dalje. Jelena je to ipak objasnila u jednoj rečenici:

– Naravno da moj suprug nije u vezi sa pjevačicom Inom. Izvinjavam se ako vas je ovo sad lično uzdrmalo – napisala je Jelena i dodala da je sve to prazna priča.

(Express/Svet)

The post NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDAO: Da li je za sjaj Duška Tošića zaslužna Ina Gardijan? appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU