NIKOLIJA SE IZOBLIČILA ZBOG OPERACIJA: Da mogu da vratim vrijeme nikada ne bih otišla pod nož

Nikolija Jovanović, kćerka Vesne Zmijanac na početku karijere je izgledala znatno drugačije. Nekada je imala plavu kosu, a kasnije se podvrgla i nizu estetskih intervencija, a zbog jedne je čak i zažalila.

  • Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osjećam dobro u svom tijelu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vrijeme, nikad ne bih ugradila silikone. Nemojte mi reći da to sada mogu da promijenim, to bi zahtjevalo mnogo ožiljaka – rekla je Nikolija u videu koji je objavila na TikToku i nastavila nabrajanje:
  • Druga glupost koju sam napravila, a koju sam ispravila, su usta. Moja divna, prelijepa usta sam uradila zbog mode koja traje i dan danas. Tada je bilo samo trajnih operacija usana i ona su se vremenom izobličila, izgledala sam kao patka, sve je bilo neravno. Prošle godine sam izvadila sve neprirodno iz usta i sada ponovo imam svoja, prirodna usta, iako sam nažalost morala da prođem kroz operacioni proces. Velika su, lijepa i ne znam šta mi je to trebalo. Uradila sam trajnu šminku, pa uvijek izgledam kao da imam neki karmin, time sam zadovoljna, a uradila sam i obrve i takođe mi je žao što sam ih u srednjoj školi iščupala, ni to ne bih nikada ponovo uradila, priznala je pevačica koja je istakla da se ne kaje zbog operacije nosa jer je imala devijaciju, kao i i da u gornjoj vilici nema prirodne zube.

Podsjetimo, Nikolija sa kolegom i pjevačem Reljom Popovićem ima dvije kćerke, a nedavno je otkrila zbog čega ne želi da ih predstavi javnosti.

  • Da smo se mi pitali, ne bi im ni imena bila u javnosti, ali to je izmaklo kontroli. Žao mi je što je tako. S fotografijama i snimcima se trudimo da ih zadržimo samo za sebe. Naše mišljenje je da treba da ih zaštitimo od komentara i svega, a one, kad porastu, mogu same da odluče da li žele da budu javne ličnosti. Ne želimo da napravimo javne ličnosti od njih bez njihove dozvole, a one trenutno nisu svijesne toga. I meni je izuzetno smetalo, prije nego što sam počela da se bavim pjevanjem, kada bih kao dijete javne ličnosti osvanula u novinama – rekla je Nikolija nedavno za “Kurir”.
    (express/pink)

The post NIKOLIJA SE IZOBLIČILA ZBOG OPERACIJA: Da mogu da vratim vrijeme nikada ne bih otišla pod nož appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU