NISAM SVJESNA ŠTA ME SNAŠLO: Teodora Džehverović postala ambasador “Pume”

Sportska kompanija PUMA želi dobrodošlicu srbijanskoj pop zvijezdi i influenserki Teodori Džehverović u tim ambasadora ovog brenda, koja će takođe postati dio PUMINE “She Moves Us” komunikacione platforme.

-Nije me život baš milovao, imala sam razne uspone i padove, ali sam se uvijek borila da budem najbolja verzija sebe – otkriva Teodora i dodaje:

-Tokom cijele moje karijere propagiram i borim se na prvom mjestu za to da svi mi budemo jednaki. Ko god da smo, šta god da smo, kakav god da je naš izbor, ko god da nam je partner, odakle god da potičemo i kojeg god materijalnog statusa da smo – za mene su ljudi jednaki. I tako ću učiti sutra svoje dijete, da je za čovjeka najbitnije da bude čovjek!

Teodora je veoma aktivna u svojoj profesiji, u svom svijetu i na svojim svakodnevnim treninzima. Bilo da se radi o muzici ili sportu, ona ostavlja svoj trag i pokreće ljude oko sebe. Kreće se sa samopouzdanjem i stilom, a za njom se okreću.

Sa 1,3 miliona pratilaca na Instagramu, Teodora je jedna od najuticajnijih umjetnica na društvenim mrežama u svojoj zemlji. Srbijanska pop muzika postaje popularna i na drugim tržištima, posebno u NJemačkoj i Austriji.

-Sada kada je Teodora dio PUMA porodice, bolje ćemo doprijeti do mnogobrojne, mlade publike u Srbiji i na drugim evropskim tržištima – rekao je Johan Kuhlo, generalni direktor PUMA distribucije za naš region.

nisam svjesna šta me snašlo: teodora džehverović postala ambasador “pume”

-Uzbuđeni smo što ćemo sa njom sarađivati na promociji Sportstyle i Trening linija, kako bismo predstavili najbolje od PUME njenim brojnim pratiocima. Partnerstvom sa ambasadorima koji su važni za lokalnu publiku, Puma želi da se poveže sa svojim potrošačima na smislen način.

Teodora Džehverović o ovom uspješnom projektu kaže:

-Ovo je bukvalno najuspješnija stvar u mom životu i mislim da još uvijek nisam svjesna šta mi se desilo, jer vjerujte, toliko sam bila mala naspram onoga što sam sada.

(express/telegraf.rs)

The post NISAM SVJESNA ŠTA ME SNAŠLO: Teodora Džehverović postala ambasador “Pume” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU